holení nohou
Moderátoři: major, Moderátoři
- Martin žižka
- Hobík
- Max Watt: 0
- Najeté km: 0
- Kontaktovat uživatele:
-
- Amatér
- popis svého kola: Rám BMC RM01, sada Campa S.R. ale kliky Qurq, představec R77 PELLS, sedlo BASSANO M-ZERO, řidítka ITM PATHOM 2 carbon, pedály TIME carbon. Sety kol ZIPP 202, galusky Tufo Continental, Váha 6,7kg bez doplňků a 7,3 s doplňky.
- Sportester: CycleOps-Joule GPS
- Najeté km: 200
- Kontaktovat uživatele:
-
- Hobík
- popis svého kola: Rámový set - Specialized Roubaix Pro, osazení - Campagnolo Record, řídítka - Microtech Quantum Carbon, představec - Easton EA90, sedlo - Selle Italia Flite Gel Flow, kola - FRM, pedály - Time
- Sportester: HAC 4
- Bydliště: Lázně Bělohrad [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Martin žižka
- Hobík
- Kontaktovat uživatele:
holení nohou?
Jak vidím, není vás málo, co si ty dolní pařáty holíte. Když sem závodil, taky sem si je holil, ale nějak ta počáteční chuť opadla a teď bych se už asi nepřemluvil každej tejden ztrávit ve sprše o 15-20min dýl. Jak každej říká, že je to super, vynikající pocit, atd., atd. Moc se mi to nepotvrdilo. Nohy se líp masírujou, hojí se líp rány, taky se líp opaluju...ale moc často se nemasíruju, padám vážně jednou za rok a opalovat se nechci...stejně to vypadá blbě, mýt opálený kraťasy......takže sem toho nechal.
Ale určitě nejsem jako moji kamarádi, když vidím někoho, kdo je má oholený, neříkám mu jakej je buzík, mánička apod. jako sem to zažil já ve škole at.
http://ckjh.wz.cz
Ale určitě nejsem jako moji kamarádi, když vidím někoho, kdo je má oholený, neříkám mu jakej je buzík, mánička apod. jako sem to zažil já ve škole at.
http://ckjh.wz.cz
-
- Amatér
- popis svého kola: Rám BMC RM01, sada Campa S.R. ale kliky Qurq, představec R77 PELLS, sedlo BASSANO M-ZERO, řidítka ITM PATHOM 2 carbon, pedály TIME carbon. Sety kol ZIPP 202, galusky Tufo Continental, Váha 6,7kg bez doplňků a 7,3 s doplňky.
- Kontaktovat uživatele:
-
- Amatér
- Kontaktovat uživatele:
Celej život se učíme. Mě by třeba nenapadlo že jsou lidi kteří nevědí že cyklisti si holí nohy, a nebo že to považují jen za nějakej estetickej doplněk. Je to praktický, rychle proveditelný, časově to neobtěžuje...
A proto celé nohy do výše kyčle. Jen tak mimo mísu, holky si taky neholej jen lejtka a nebo do úrovně šatů či šortek. A tam je to jen o líbivosti nebo snad ne
A proto celé nohy do výše kyčle. Jen tak mimo mísu, holky si taky neholej jen lejtka a nebo do úrovně šatů či šortek. A tam je to jen o líbivosti nebo snad ne
- major
- Site Admin
- Max Watt: 390
- popis svého kola: Basso Astra, Lucas cx.
- Sportester: Polar S725
- Kontaktovat uživatele:
Re: holení nohou
Letos jsem zvolil variantu léto oholeno/ zima krakonoš
Martin Majoroš
____________________________________________________________________________________________________
Začal jsem shazovat otcovské tuky.
____________________________________________________________________________________________________
Začal jsem shazovat otcovské tuky.