Dnes při pokecu u čaje po shlédnutí cyklokrosu na internetovém přenosu mě řekl kamarád že letos po mnoha letech jen ježdění na kole nazul kecky a šel se proběhnout
No a vzhledem tomu že mu je lehce přes 50 let tak si to moc pochvaloval se slovy že běh bude provozovat častěji
Atletický běh - součást tréninku cyklisty
Moderátoři: major, Moderátoři
-
- Amatér
- popis svého kola: Rám BMC RM01, sada Campa S.R. ale kliky Qurq, představec R77 PELLS, sedlo BASSANO M-ZERO, řidítka ITM PATHOM 2 carbon, pedály TIME carbon. Sety kol ZIPP 202, galusky Tufo Continental, Váha 6,7kg bez doplňků a 7,3 s doplňky.
- Sportester: CycleOps-Joule GPS
- Najeté km: 200
- Kontaktovat uživatele:
- Martin žižka
- Hobík
- Max Watt: 0
- Najeté km: 0
- Kontaktovat uživatele:
-
- Amatér
- popis svého kola: Rám BMC RM01, sada Campa S.R. ale kliky Qurq, představec R77 PELLS, sedlo BASSANO M-ZERO, řidítka ITM PATHOM 2 carbon, pedály TIME carbon. Sety kol ZIPP 202, galusky Tufo Continental, Váha 6,7kg bez doplňků a 7,3 s doplňky.
- Sportester: CycleOps-Joule GPS
- Najeté km: 200
- Kontaktovat uživatele:
Re: Atletický běh - součást tréninku cyklisty
Aktivním sportováním se bavím, výkony na hranicích maxima jsem opustil v 33 letech, r.n.1957. Teď už nejde tak moc o výkon jako více o zdraví pohyb.
- major
- Site Admin
- Max Watt: 390
- popis svého kola: Basso Astra, Lucas cx.
- Sportester: Polar S725
- Najeté km: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Atletický běh - součást tréninku cyklisty
Člověk se pořád učí..
Martin Majoroš
____________________________________________________________________________________________________
Začal jsem shazovat otcovské tuky.
____________________________________________________________________________________________________
Začal jsem shazovat otcovské tuky.