Celodenní túra
Moderátoři: major, Moderátoři
-
- Hobík
- Max Watt: 0
- popis svého kola: Rámový set - Specialized Roubaix Pro, osazení - Campagnolo Record, řídítka - Microtech Quantum Carbon, představec - Easton EA90, sedlo - Selle Italia Flite Gel Flow, kola - FRM, pedály - Time
- Sportester: HAC 4
- Najeté km: 0
- Bydliště: Lázně Bělohrad [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Celodenní túra
Tak já se hlásím, asi jako první prostřednictvím fóra k navrhované túře příští víkend. Jsem jasně pro, pokud mě do té doby něco neskolí. Jen pár přiúpomínek nebo dotazů...to je jedno: co se myslí tím celodenní, jako, že se někde třeba stavíme nebo tak? Já jen ze zkušenosti, že po 5-6 hod. pochodu je už člověk dostatečně zralý, tak aby se to zase nepřehnalo. Pak jde se na klasiku nebo bruslení?
-
- Amatér
- popis svého kola: Rám BMC RM01, sada Campa S.R. ale kliky Qurq, představec R77 PELLS, sedlo BASSANO M-ZERO, řidítka ITM PATHOM 2 carbon, pedály TIME carbon. Sety kol ZIPP 202, galusky Tufo Continental, Váha 6,7kg bez doplňků a 7,3 s doplňky.
- Sportester: CycleOps-Joule GPS
- Najeté km: 200
- Kontaktovat uživatele:
Doposud se více lidí ozvalo že nemůžou, důvodem jsou většinou nemoci.
Původní myšlenka je tůra či společnej vejlet se zastávkou na oběd a pokec při grogu. To jest bez rozdílu pohlaví a druhu lyží neboť tempo bude na posledním místě. Pokud bude zájem následující týden se to může zopakovat. Tak zatím předběžně Marek, Ivoš, Martin. Já jsem tuto sobotu účastnit nemohu.
Původní myšlenka je tůra či společnej vejlet se zastávkou na oběd a pokec při grogu. To jest bez rozdílu pohlaví a druhu lyží neboť tempo bude na posledním místě. Pokud bude zájem následující týden se to může zopakovat. Tak zatím předběžně Marek, Ivoš, Martin. Já jsem tuto sobotu účastnit nemohu.
- Martin
- Hobík
- Max Watt: 0
- Najeté km: 0
- Bydliště: Kocbeře [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
celodenní túra
Nazdárek sportovci, tak já jedu v sobotu. Vyrazíme ráno v devět a do tmy se vrátíme. Zajímá mě, kdo teda pojede, já ty Krkonoše znám jen kolem Pece a Černé hory. Je čas, aby jste se ozvali, protože je čtvrtek a sobota se blíží. Je na čase ,aby jsme se už sešli, než přijde jaro , pak už to bude jen na kolo
-
- Amatér
- popis svého kola: Rám BMC RM01, sada Campa S.R. ale kliky Qurq, představec R77 PELLS, sedlo BASSANO M-ZERO, řidítka ITM PATHOM 2 carbon, pedály TIME carbon. Sety kol ZIPP 202, galusky Tufo Continental, Váha 6,7kg bez doplňků a 7,3 s doplňky.
- Kontaktovat uživatele:
-
- Amatér
- Kontaktovat uživatele: